Hoppa in i Julglädjen med Hop N Pop! 🎄

Julen närmar sig med stormsteg, och vad passar bättre än att ge bort klappar som sprudlar av rörelseglädje? På Hop N Pop har vi samlat de perfekta julklappstipsen för att göra din jul både aktiv och underhållande. Kopiera nedanstående förslag och överraska dina nära och kära med något utöver det vanliga.

Julklappstips hop n pop trampolinpark

VARSÅGOD, HÄR KOMMER ETT PASSANDE
JULRIM TILL DIN JULKLAPP

Du får nu årets största julgåva.
Den här minskar stillasittande vill jag lova.
På Hop n Pop kan man med personalen tricksa och studsa riktigt fort.
Det kan du med under kommande år, för du har fått ett helt eget Presentkort/VIP-kort.

Rimmet är fixat! Korten köper du på din anläggning.

Grafisk bild med texten 'Tips! Ge kursen som julklapp.' Visa din kärlek och omtanke genom att ge bort en trampolinkurs som en minnesvärd julklapp.

Ge Glädje i Luften: Trampolinkurs som Den Perfekta Julklappen!

Denna jul, överraska dina nära och kära med en gåva som lyfter dem bokstavligt talat! En trampolinkurs är mer än bara en present – det är en inbjudan till glädje, motion och lek.

 

🌟 Aktivitet och Glädje i Ett

En trampolinkurs är den ultimata kombinationen av rolig träning och glädje. Genom att ge bort denna upplevelse, ger du inte bara en fysisk aktivitet utan även ett tillfälle att skratta och ha kul.

 

💪 Styrka och Hälsa

Trampolinhoppning är inte bara underhållande; det är också en utmärkt träning för styrka och kondition. Genom att ge bort en trampolinkurs visar du omtanke om mottagarens hälsa och välbefinnande.

 

🎁 En Minnesvärd Gåva

Julklappar handlar inte bara om fysiska objekt; de handlar om att skapa minnen och upplevelser. En trampolinkurs blir garanterat en minnesvärd julklapp, fylld med skratt och glädje.

Så i år, ge bort något som verkligen hoppar ut från mängden – en trampolinkurs! En gåva som inte bara höjer stämningen, utan även höjer den som tar det första hoppet in i en aktiv och hälsosam livsstil. Låt glädjen sprudla och hoppa in i julen med en present som verkligen levererar! 🎄✨

 

Klicka här för mer info om kurserna i respektive stad Eskilstuna, Haninge, Kalmar, Växjö

 

🕐 Planera en Aktiv Jul med Våra Speciella Öppettider

När själva julhelgen närmar sig är det viktigt att veta när du kan besöka oss för att hitta de sista julklapparna eller bara njuta av en aktiv dag. Nedan finner du våra speciella julöppettider för att göra din jul extra speciell.

Öppettider under jullovet 2023 på hopnpop öppettider på jullovet på Hop N Pop i Haninge

 

 

 

 

 

 

 

Vill du läsa mer om hur vi kan inspirera våra barn till att vara fysiskt aktiva, läs här.