Upplev Nerf-Kalaset – Det ultimata äventyret på vår trampolinpark i Stockholm!

Är du redo för en adrenalinfylld upplevelse som du och dina vänner kommer att minnas för alltid? Då är Nerf-Kalaset på vår trampolinpark i Stockholm det perfekta valet för dig!

Det ultimata kalaspaketet

Här på vår park strävar vi alltid efter att skapa magiska stunder och erbjuda våra gäster något extra speciellt. Därför är vi glada att introducera vårt senaste kalaspaket – Nerf-Kalaset! 🎉🎈

Vad ingår?

Nerf-Kalaset är vårt ultimata kalaspaket, komplett med en fantastisk bonus – Nerf! För detta kalas kommer ni att ha en dedikerad kalasvärd som tar hand om allt och ser till att barnen får en oförglömlig upplevelse!

Utöver vårt vanliga Guldpaket inkluderar Nerf-Kalaset en spännande Nerf-tagutmaning i 30 minuter. Under dessa 30 minuter kommer barnen att delta i 10 minuters intensivt spel och sedan få en 20 minuters genomgång och avslutning för att samla sina intryck och uppleva den spännande känslan av att ha deltagit i en äventyrlig Nerf-strid!

Men det är inte allt! Ni kommer även att njuta av Hop N Pop’s glassbomb, med glass, grädde, toppings, sockervadd, strutar, popcorn och drycker som serveras direkt i kalasrummet. Detta gör upplevelsen ännu mer festlig och lämnar inget övrigt att önska!

Boka nu – LIMITED EDITION-upplevelse

Vi vet att detta kommer bli populärt, så se till att boka era platser nu för att inte missa detta unika tillfälle! Nerf-Kalaset är en LIMITED EDITION-upplevelse och platserna kommer att fyllas snabbt. Så varför vänta? Boka ditt kalas idag och ge ditt barn och deras vänner ett äventyr de sent kommer att glömma! 🚀