Upplev Sommarens Hoppigaste Vecka på Vårt Summer Camp!

Solen skiner, fåglarna kvittrar och äventyret väntar! Hos oss på Hop N Pop är vi redo att ta emot alla hoppsugna till en vecka fylld av spänning, lärande och massor av hoppande kul! Välkommen till vårt Summer Camp – där varje dag är fylld med upptåg och nya upplevelser.

 

Hoppa in i Action:

Under vår Summer Camp är hoppandet i fokus! Vi erbjuder en spännande vecka där ditt barn kommer att utforska olika hopptekniker och coola trick under trygga och inspirerande workshops. Oavsett om ditt barn är en nybörjare eller en mer erfaren hoppare, kommer våra  instruktörer att anpassa sig efter varje individ för att säkerställa att alla deltagare får ut det bästa av sin upplevelse.

 

Mer än bara hoppning:

Men vänta, det blir inte bara hoppning! Vi förstår vikten av att balansera träning med roliga aktiviteter och gemenskap. Därför blandar vi våra workshops med en rad andra spännande aktiviteter såsom filmmys, tävlingar och disco. Hos oss finns det något för alla – både för dem som älskar att flyga över hinder och dem som gillar att dansa till sina favoritlåtar.

 

För alla nivåer:

Vi välkomnar både nybörjare och mer avancerade hoppare att delta i vårt Summer Camp. Genom att antingen dela in grupperna efter nivå eller ge individuell feedback, strävar vi efter att skapa en inkluderande miljö där alla känner sig välkomna och utmanade på sin egen nivå. För oss är det viktigt att varje deltagare känner sig sedd, stöttad och framför allt, att de har kul!

 

Anmäl dig redan idag:

Är du redo att ge ditt barn sommarens äventyr? Anmäl dig till vårt Summer Camp redan idag och låt oss tillsammans skapa minnen för livet! Platserna är begränsade, så se till att säkra din plats i solen redan nu.

 

Kontakta oss:

För mer information eller för att anmäla dig, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot en fantastisk sommar tillsammans med er!

Stockholm / Haninge: Anmäl här eller kontakta oss på haninge@hopnpop.se

Eskilstuna: Anmäl här eller kontakta oss på etuna@hopnpo.se

Kalmar: Anmäl här eller kontakta oss på kalmar@hopnpo.se

Växjö: Anmäl här eller kontakta oss på vaxjo@hopnpo.se