Familjetid är en av de mest värdefulla och minnesvärda tiderna i våra liv. Att tillbringa tid tillsammans med familjen skapar starka band och minnen som varar länge. På Hop N Pop vill vi att din familj ska uppleva våra trampolinparker som en av de bästa platserna att skapa dessa minnen och ha kul tillsammans. Låt oss därför utforska varför en familjedag på trampolinparken är något som alla borde prova.

 

Föräldrar som förebilder

Föräldrar har en central roll som förebilder för sina barn när det gäller att främja en hälsosam livsstil. När vi, som föräldrar, visar att vi värdesätter fysisk aktivitet och hälsa, inspirerar vi våra barn att göra detsamma. När våra barn ser oss ha roligt när vi tränar och rör på oss, blir det naturligt för dem att vilja delta och uppleva samma glädje i rörelse.

 

En aktiv livsstil som familjetradition

Genom att spendera tid tillsammans med fysisk aktivitet skapar vi en hälsosam tradition för vår familj. Vi prioriterar att vara aktiva tillsammans och visar våra barn vikten av att ta hand om sin kropp och hälsa. Denna familjetradition blir en grundläggande del av våra barns livsstil, något som de tar med sig in i vuxenlivet.

 

Fysisk aktivitet som en glädjekälla

Fysisk aktivitet behöver inte vara en plikt; den kan vara en källa till glädje och nöje. Trampolinhoppning är en aktivitet som gör det möjligt för hela familjen att ha kul tillsammans. Skratt, skrik och glädje är en naturlig del av trampolinparkens atmosfär, och det är smittsamt! När föräldrar visar entusiasm och glädje under trampolinhoppningen eller någon av de andra aktiviteterna, kommer barnen att följa med i glädjen och upptäcka hur underbart det är att vara fysiskt aktiva.

För att förtydliga fördelarna av trampolinhoppning, låt mig påpeka att det inte bara är roligt utan också en träning för hela kroppen. På trampolinerna aktiverar du alla muskelgrupper, förbättrar balans och koordination och får en pulshöjande träning, allt medan du har så roligt att du knappt märker att du tränar.

Så nästa gång ni planerar en familjeutflykt, överväg en familjedag på Hop N Pop. Det är en plats där ni kan skapa minnen och ha kul tillsammans som familj, samtidigt som ni prioriterar hälsa och välbefinnande. Kom och upplev glädjen i att vara tillsammans och ha roligt i trampolinparken, och visa era barn värdet av en hälsosam livsstil som en värdefull familjetradition!

 

 

PS. För dig som är intresserad av en familjedag på Hop N Pop har vi speciella familjebiljetter till rabatterat pris. Klicka på din stad för att komma till bokningssidan:

Eskilstuna

Haninge

Kalmar 

Växjö 

 

På gång i trampolinparkerna just nu: HÖSTLOVET – Läs mer om höstlovsaktiviteterna här