Med Halloween snart i antågande, vill vi bjuda in dina barn till en minnesvärd kväll av skratt och spänning på vårt årliga Halloween Trampolin-Hop. Det är dags att plocka fram de mest fantasifulla Halloween-kostymerna och ansluta till oss för ett äventyr du kommer att minnas länge!

 

🎃 BOKA MONSTER MEGA DISCO NU DIREKT 🎃
  • Datum: 3 nov
  • Tid: 18.00-20.00
  • Åldersgräns: Från 8 år
  • Pris: 249kr
Länk till bokning i respektive stad hittar du längst ner.

 

En Skrämmande Åldergräns Med Trygghet i Fokus

För alla föräldrar där ute – ingen anledning till oro! Vi välkomnar entusiastiska barn från 8 år och uppåt till vårat Monster Mega Disco. Säkerheten är vår främsta prioritet! Därför har vi skapat en trygg och underhållande miljö där dina barn kan hoppa trampolin och dela kvällen med sina vänner.

 

Skrämmande Tävlingar Med Fantastiska Priser

Halloween-discot är inte bara trampolinhoppning! Vi har även planerat spännande tävlingar där barnen kan visa upp sina mest fantasifulla Halloween-kostymer. Skrämmande priser och överraskningar väntar de mest skräckinjagande deltagarna!

 

Smaskiga Godsaker För Hungriga Spöken

När trampolinhoppet gör dig sugen och törstig, kan du vara lugn. Vi bjuder på uppfriskande slush och knaprigt popcorn. Perfekt för att hålla energin uppe under kvällen.

 

Skräckinjagande Musik och Underhållning

Med en spellista full av skrämmande musik och trampoliner som får hjärtat att hoppa, kommer dina barn att ha en kväll fylld med skoj och spänning.

 

Boka Din Plats Nu!

Så var inte sen att säkra din plats för en kväll fylld av skratt, skräck och hoppande glädje som kommer att skapa minnen som varar. Vår Halloween Trampolin-Hop är det bästa sättet att fira höstlovet och uppleva det mest spännande äventyret i staden.

Kom och fira Halloween med oss som aldrig förr! Vi ser fram emot att välkomna dina barn till en skrämmande rolig kväll med trampolinhopp och Halloween-magi hos oss.

 

🎃 BOKA MONSTER MEGA DISCO NU DIREKT 🎃

Eskilstuna

Haninge

Kalmar

Växjö