MultiBall i Växjö

Spelet Dart

Testa vår senaste nyhet MultiBall i VÄXJÖ!!!!

MultiBall är en interaktive spelvägg med över 40 olika appar. Apparna varierar med spel som både är mer idrottsspecifika som fotboll och handboll men också spel där du leker eller tävlar om allt ifrån att träffa ballonger, bomber eller varför inte fiskar. Det finns något för alla åldrar och du kan både spela själv, tillsammans med flera eller mot varandra. Det är även perfekt om du vill göra något ihop barn-vuxen då ni kan spela tillsammans på väldigt lika villkor.

Förutom att det är ett fantastiskt roligt spel har det också en annan grym fördel – Du som spelar är i rörelse hela tiden! Det finns lite lugnare spel, men i de allra flesta fall kan vi garantera att du både blir ordentligt varm i kroppen och kanske till och med höjer pulsen en del.

Spelet Ocean på Multiball

Spelet Ocean

Det är vedertaget att vi i dagens samhälle är för stillasittande. Mobiler, plattor och spelkonsoller lockar speciellt barn enormt mycket. Här kan vi erbjuda den som tycker om att spela, ett spel som ger något gott för hälsan – RÖRELSE!

MultiBall ingår i vårt vanliga inträde till parken. Klicka här för att boka en plats direkt.

Välkomna in och testa!

 

Om du söker ytterligare aktiviteter för ditt barn eller till dig själv tipsar vi dig om att kika in på våra kurser som börjar snart. Här kan du läsa mer om vilket kursutbud vi har samt hur du går tillväga för att anmäla dig.