Nu kan du anmäla dig till höstterminens alla trampolinkurser!

Anmäl ditt barn eller varför inte dig själv?

Vi har olika kursutbud i alla våra städer så gå in på respektive stad via länken nedan så ser du vilka kurser som finns nära dig.

Alla kurser börjar vecka 35.

 

Barngymnastik

På vår barngymnastik får du rörelseglädje när den är som bäst! Vi blandar gymnastikövningar på trampolin och aitrack med lekar för att göra träningen så rolig som möjligt för ditt barn! 

Du som förälder får gärna sitta i cafét och titta på eller vara med vid trampolinerna om du känner att ditt barn behöver det.  

Ålder: 4-6år

 

Trampolin Nybörjare

Vill du lära dig grunderna i trampolinhoppning? Du kommer få träna framåtvolter, bakåtvolter, rondater, och massa andra roliga trick. I och med att alla utvecklas olika snabbt försöker vi därför nivåanpassa övningarna vi gör så att du hela tiden får alternativ som passar dig. 

Ålder: 7-12år (i Växjö 7-13 år)

 

Trampolin Avancerad

Om du är van hoppare och vill utveckla i dina trick på trampolinen, är det här kursen för dig!

Du kommer träna skruvar, dubbelvolter och olika kombinationer och utöver det även mer parkspecifika trick så som exempelvis wallspinn på våra väggtrampoliner, volter mot väggtrampolinerna eller wallrun. 

(Wallrunvägg har vi i Växjö och Eskilstuna)

Förkunskapskrav: Du ska som minst kunna landa en framåtvolt, samt en bakåtvolt på fötterna på trampolinen.

Ålder: 7-12år (i Växjö 7-13 år)

 

Trampolin – Vuxengrupp (endast i Växjö)

Som vuxen är det minst lika roligt att hoppa på trampoliner och lära sig nya trick. Du kommer få börja med de enklaste tricken och är du därefter redo kommer vi steg för steg öka svårighetsgraden så du utmanas på helt rätt nivå för dig.

Ta tillfället i akt att få världens roligaste träning eller varför inte lära dig några trick att stoltsera med för dina barn framöver!

Inga förkunskaper krävs.

Välj din stad för att komma till bokningssidan för mer parkspecifik information.

ESKILSTUNA HANINGE VÄXJÖ

Om du är intresserad av våra trampolinkurser skulle vi även rekommendera att kolla in vårat inlägg om SUMMERCAMP