Vi är glada att kunna berätta att vår Trampolinpark i Borås inom kort kommer flytta till nya lokaler. Vi känner att vi vill utveckla och förnya vår verksamhet och de nya lokalerna kommer vara ett steg i rätt riktigt.

 

Den 15 augusti stänger vi lokalerna på Enedalsgatan för att kunna förbereda för flytt under hösten.

 

I och med flytten kommer vi pausa all verksamhet i Borås under några månader, men vi hoppas att både du som stammis eller ny besökare följer med oss till det nya stället.

 

Fram till den 15 augusti är du varmt välkommen att hoppa loss hos oss. Därefter tipsar vi dig om att besöka någon av våra andra parker. Du hittar oss i Trollhättan, Växjö, Eskilstuna och Haninge.

 

Adress till nya lokaler och datum för nyinvigning kommer inom kort.

 

Är du kund med presentkort eller VIP-kort med giltighetstid som sträcker sig längre än till 15 aug kan kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi förlänger giltighetstiden under perioden vi har stängt eller så erbjuder vi en återbetalning. Maila oss på boras@hopnpop.se så hjälper vi dig med det som passar dig bäst.

 

Nu blickar vi fram mot en otroligt spännande höst! Hoppas att du är lika taggad som vi på att inviga de nya lokalerna!

The only way is up! / Hop N Pop Crew 

 

 

Glöm inte att du fortfarande kan hoppa

fram till den 15 augusti.

Klicka här för att boka dina platser

 

 

Läs senaste inlägget: Tips inför sommarlovet! 

Här tipsar vi om hur du kan maxa din sommaraktivitet hos oss. Både gällande dagar att besöka oss men också vad som kan vara bra att tänka på gällande kläder och dricka varma dagar i parken.