Våra bästa tips inför sommarlovet hittar du längre ner, men först kommer lite information om våra öppettider.

 

Nu är sommarlovet här i de flesta av våra städer och därför öppnar vi upp våra trampolinparker extra för att du och din familj eller dina vänner ska kunna komma och hoppa och tricksa hos oss när ni är lediga!

Vi kommer ha öppet alla dagar under hela sommaren, men mer specifika öppettider kan du se under respektive trampolinparks sida. Vissa undantag kommer även förekomma under midsommarhelgen. Klicka gärna på staden längst ner så kommer du direkt dit.

 

 

För att maxa din sommaraktivitet hos oss kommer här några sommarlovstips:

  • Ta på dig luftiga och svala träningskläder. Vi har en aktivitet som kan garantera att du bli svettig.

 

  • Se till att dricka mycket vätska, speciellt varma dagar. Vi har fri tillgång på vatten i vårat café.

 

  • Om du vill ha hjälp att träna trick är vårat grymmaste sommarlovstips att komma till trampolinparken en solig och varm dag. Vi i personalen kommer ha mer tid att kunna instruera dig och vi kan testa på både de ena och det andra tricket på våra studsmattor eller i foampiten.

 

  • Är du förälder och inte gått på semester än? Alla barn över 8 år får vara själva i våra trampolinparken. Lämna därför barnen för en stunds hoppande medan du jobbar eller fixar med något annat på hemmaplan.
Glad sommar önskar vi på Hop N Pop!

 

 

Borås

Eskilstuna

Haninge

Trollättan

Växjö

 

 

Vill du ha mer tips inför sommaren rekommenderar vi att du kikar in på vårat tidigare inlägg om Summer Camp