Höstlovet närmar sig och på Hop N Pop har vi laddat upp med spännande aktiviteter för alla! Oavsett om du vill hoppa, dansa eller fira ett skrämmande kalas, har vi något för dig. Här är våra Halloween-event – boka din plats idag!

Halloween Camp

Vårt Halloween Camp pågår i två dagar, den 28–29 oktober, mellan 8.00–13.00. Under de första två timmarna har deltagarna parken för sig själva. Förutom att träna på olika hopptekniker kommer vi att tävla, leka och göra andra roliga aktiviteter. Alla campdeltagare får gratis inträde till vårt Halloweendisco den 1 november!

Boka här: Eskilstuna, Kalmar, Stockholm, Växjö

Halloween Camp Höstlov Hop N Pop 2024

 

Halloweenkalas

Vill du fira ett riktigt spökigt kalas? Boka ett Halloweenkalas under hela vecka 44! Perfekt för födelsedagsfirande med festliga dekorationer, hopp och lek i trampolinparken.

Boka här: Eskilstuna, Kalmar, Stockholm, Växjö

halloweenkalas hop n pop trampolinpark

Halloweendisco

För alla Halloweenälskare ordnar vi ett Halloweendisco den 1 november mellan 18.00–20.00. Kom och hoppa loss till härlig musik i vår dekorerade trampolinpark – läskiga överraskningar utlovas!

Boka här: Eskilstuna, Kalmar, Stockholm, Växjö

Halloween Disco Hop N Pop

Spökvandring på Hop N Pop: Vågar du dig in?

Mörka moln rullar in den 31 oktober när vi på Hop N Pop släcker ner trampolinparken i Stockholm för en natt av skräck! Mellan 18.00 och 20.30 bjuder vi in de orädda till en spökvandring. Vågar du ta steget in i mörkret där spöken och andar döljer sig? Vår kusliga vandring, som varar i cirka 15 minuter, kommer att föra dig in i en värld av mystik och oförklarliga fenomen. Kom och se vilka skepnader som väntar på dig!

Observera: Spökvandringen äger endast rum i vår trampolinpark i Stockholm, medan de andra aktiviteterna sker i alla våra parker.

Rekommenderad ålder: Från 8 år

Pris: 100kr

Drop in mellan 18.00-20.30

Spökvandring Hop N Pop