Hop n Pop i Kalmar firar 1-årsjubileum med en dag full av roliga aktiviteter!

Vi kan knappt tro det, men på lördag den 7 september firar Hop n Pop i Kalmar sitt allra första år! Det har varit ett fantastiskt år fyllt med hopp, skratt och oförglömliga stunder, och vi vill fira det på bästa möjliga sätt – tillsammans med er!

För att göra dagen extra speciell har vi planerat en rad roliga aktiviteter för både stora och små hoppare. Dessutom bjuder vi alla som kommer och hoppar på smaskiga popcorn! Så se till att vara med och fira med oss, det kommer bli en dag du inte vill missa.

Här är dagens schema:

  • Kl. 10.00 – Skattjakt: Letar du efter något spännande? Då är vår skattjakt precis vad du behöver! Följ ledtrådarna och upptäck de gömda skatterna runtom i parken.
  • Kl. 12.00 – Godisregn: Vad vore ett kalas utan godis? Kl. 12.00 fyller vi luften med sötsaker som regnar ner över alla hoppare. Se till att vara redo!
  • Kl. 14.00 – Handståendetävling: Har du vad som krävs för att stå på händer längst? Kom och visa upp dina färdigheter i vår handståendetävling och tävla om roliga priser!
  • Kl. 17.00 – Godisregn: Missade du det första godisregnet? Ingen fara, vi kör en omgång till kl. 17.00. Fler chanser till söta överraskningar!

Vi ser fram emot att fira denna speciella dag med er alla. Ta med vänner och familj och gör lördagen den 7 september till en dag att minnas. Ses på Hop n Pop i Kalmar!