Vi på Hop N Pop vill önska er alla en glad påsk lite i förväg!

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta på saker att göra med barnen under påsklovet. Därför vill vi erbjuda er en rolig och säker plats att leka och ha kul på! Hos oss kan ni hoppa och ha roligt tillsammans och skapa minnen som kommer att hålla i många år framöver.

 

Scrolla längre ner för våra påskevent:
EASTER PARTY och ÄGGJAKT 🐥

 

Förutom att ha en rolig dag tillsammans med familjen, så är vår trampolinpark också en utmärkt möjlighet att få in lite extra motion under påsklovet. Studier har visat att hoppande på trampoliner är en effektiv träningsform som dessutom är skonsam mot leder och muskler. Så varför inte passa på att bränna av lite energi tillsammans med barnen i vår park?

Känner du som förälder dig osäker på hoppningen så fråga gärna personalen om lite tips så hjälper vi gärna till.

Vi hoppas att du och din familj tar chansen att besöka oss under påsklovet på Hop N Pop och upptäcka allt som vår trampolinpark har att erbjuda!

Påsklov på hop n pop trampolinpark - påsklovsaktivitet

 

PÅSKAFTON – ÄGGJAKT

Mellan kl. 10-11 har vi äggjakt i parken!
Vi har gömt ett flertal ägg inne i trampolinparken som innehåller allt från godis till presentkort, först till kvarn gäller. Tänk på att boka in er via hemsidan samt vara här i god tid för att hinna med säkerhetsgenomgången.
Vi kommer öppna upp dörrarna redan 9.30 samt hålla säkerhetsgenomgången senast 9.55.
Äggjakt på hop n pop påsklovsaktivitet påsklovet

SÄTT FART PÅ PÅSKHELGEN
OCH HÄNG MED EASTER PARTY!

Nu är det hög tid att anmäla sig till vår populära fest.
Njut av disco i trampolinparken med cool belysning och härlig musik. Under kvällen kommer det att finnas aktiviteter och tävlingar med fina priser. Dessutom bjuder vi på slush och godis för att fira påskhelgen.

Du är välkommen att hänga med oss på Långfredagen den 7 april, mellan kl. 18.00 och 20.00. Åldersgränsen är minst 8 år.

 

EASTER PARTY PÅ HOP N POP TRAMPOLINPARK - Påsklovsaktivitet

 

VILL DU FIRA FÖDELSEDAGSKALAS UNDER PÅSKLOVET PÅ HOP N POP?

Vi har givetvis bokningen öppen för att du ska kunna boka ditt oförglömliga kalas i trampolinparken även under lovet. Klicka på din stad för att komma till information om kalasen i din stad: Eskilstuna, Kalmar, Växjö, Stockholm 

 

MAXA PÅSKLOVET PÅ HOP N POP

Har du aldrig besökt oss tidigare tipsar vi om att du går in på vår Youtube-kanal och kikar på filmerna som visar respektive trampolinpark. Genom att titta på filmerna kan både du och ditt barn få en känsla av vad ni kan förvänta er i våra trampolinparker. Vi kan garantera en massa skoj, leenden och hoppande!