Vi har fantastiska nyheter att dela med er alla! Hop N Pop öppnar en sprillans ny anläggning i Kalmar, och vi kan knappt bärga oss inför den spännande resa som väntar oss. Vi är övertygade om att denna nya park kommer bli en favoritdestination för barn, ungdomar och familjer som söker spänning och aktiviteter i Kalmar.

Vår trampolinpark kommer vara mer än bara trampoliner – vi kommer erbjuda över 10 olika aktiviteter för att tillgodose alla smaker och behov. Du kommer kunna njuta av adrenalinkickar på trampoliner, testa dina färdigheter på multiball-banan, ta sats mot vår airbag, utmana dig själv på wallrun och mycket mer! Vi har noggrant utformat vårt utbud för att erbjuda en mångsidig och spännande upplevelse för alla besökare.

Håll utkik efter mer information om den officiella invigningen och de spännande aktiviteterna som kommer att erbjudas i vår nya trampolinpark. Vi ser fram emot att skapa oförglömliga minnen tillsammans med er i Kalmar.

Följ resan till invigningen på vår Instagram-sida @hopnpopkalmar för uppdateringar och exklusiva sneak peeks.