Sommarlov är en tid för att utforska, lära och framför allt ha kul! Varför inte låta ditt barn uppleva en vecka full av fysisk aktivitet och glädje på på våra sommarläger? Hop N Pop Summer Camp ger ditt barn möjligheten att träna på spännande hopptekniker och coola trick, samtidigt som de deltar i roliga aktiviteter, tävlingar och mycket mer. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med att anmäla ditt barn till vårt sommarläger.

 

1. Fysisk aktivitet och hälsa: Vi vet alla vikten av fysisk aktivitet för våra barns hälsa och välbefinnande. På Hop N Pop Summer Camp får ditt barn en utmärkt möjlighet att röra på sig, bygga styrka, förbättra sin koordination och samtidigt ha roligt. Genom att delta i olika träningar och workshops får de en helkroppsträning som ger dem en starkare fysik och där vi bygger på en sund livsstil.

 

2. Utveckla självförtroende och mod: Att bemästra nya färdigheter och utmana sig själv är viktigt för att utveckla självförtroende och mod hos barn. Våra Summer Camps ger möjligheter för både nybörjare och mer avancerade hoppare att växa och utmana sig själva. Genom individuell feedback och gruppuppdelningar efter nivå säkerställer vi att alla känner sig trygga och får möjlighet att lära sig och utvecklas på sin egen nivå.

 

3. Gemenskap och vänskap: På Hop N Pop Summer Camp får ditt barn möjlighet att träffa och umgås med andra barn som delar samma intresse för att hoppa trampolin. De kommer att skapa nya vänskapsband och dela roliga upplevelser tillsammans. Våra workshops och aktiviteter främjar samarbete, teambuilding och en positiv atmosfär där alla uppmuntras att stötta varandra.

Detaljer om Summer Camp:

  • v. 26 (Eskilstuna, Haninge, Växjö)
  • v. 32 (Eskilstuna)
  • v. 33 Haninge, Växjö

 

  • Tid: 8:00-13:00
  • Ålder på deltagare: 7-13 år
  • Vi kommer bjuda på mellanmål och lunch varje dag.

Vi värnar om säkerheten och välbefinnandet för alla våra deltagare. Vid bokningen önskar vi därför att du meddelar om ditt barn har några allergier eller om det finns annan viktig information som vi behöver veta för att kunna ge ditt barn en trygg och positiv upplevelse.

Anmäl dig redan idag! För att säkra din plats till ditt barn på Hop N Pop Summer Camp

Betalningen kan göras smidigt med kort eller mot faktura.

Boka Summer Camp I din stad här:

Eskilstuna

Haninge

Växjö