Vårens trampolinkurser på Hop N Pop är öppna så att du kan anmäla dig. Wohoo!!

Du kan välja mellan nybörjarkurser, mer avancerad trampolinträning eller varför inte testa på vårat nya koncept för de minsta barnen – Hop N Pop Kids, 4-6 år?

Alla kurser börjar vecka 5 och pågår 12 veckor med uppehåll för sportlov och påsklov. Undantag gäller för Vuxengruppen som är 8 veckor.

 

Hop N Pop Kids, 4-6 år

Hop N Pop Kids - vårens trampolinkursDet här är kursen för dig som är 4-6 år och som vill hoppa, studsa och röra sig, på en massa roliga sätt i en häftig miljö!

Du kommer få träna på grundläggande motoriska övningar med teman som hoppa, balansera, kasta och klättra.

Under terminen kommer du få testa alla parkens olika aktiviteter. så som trampoliner, ninjabana, bollplan, aktivitetsspel osv. Genom att utforska olika aktiviteter i parken kan du inspireras och utveckla sin egen rörelseförmåga ännu mer. Inslag från gymnastikens värld som kullerbyttor, handstående, hjulningar och lättare volter kommer också ingå.

Leken kommer vara i stort fokus för att skapa rörelseglädje, men varje lek har även något grundsyfte som kan kopplas till den motoriska utvecklingen.

Inga förkunskaper krävs.

Som förälder är du välkommen att sitta i vårt café under träningen eller om behov finns får du också vara med i trampolinparken. Det är inte tillåtet att lämna barnen själva utan vi vill att du som förälder ska kunna vara behjälplig vid behov.

Anmäl dig redan nu till vårens trampolinkurs

ESKILSTUNA

HANINGE

VÄXJÖ

 

Trampolin Nybörjare, 7-10 år eller 10-13 år

Bästa träningen - vårens trampolinkurs på Hop N PopVill du lära dig grunderna i trampolin?

Under terminens gång kommer du träna på allt från att landa på olika sätt på trampolinerna, till att närma dig volter och andra tricks. Grundläggande gymnastikträning för att få in en bra teknik kommer även vara med på kursschemat.

Vi kommer träna på alla våra olika typer av trampoliner, samt airtrack till största del men det kan även förekomma övningar som tar in andra aktiviteter i parken.

Inga förkunskaper krävs.

 

 

Anmäl dig redan nu till vårens trampolinkurs

ESKILSTUNA

HANINGE

VÄXJÖ

 

Trampolin Avancerad, 7-13 år

Grymma instruktörer - vårens trampolinkurs på Hop N PopVill du utvecklas och lära dig mer avancerade trick på trampolin?

Förkunskapskrav: Du ska kunna landa en framåtvolt samt en bakåtvolt på fötterna på trampolinen.

Under terminens gång kommer du träna på allt från olika volter, skruvar, wallrun osv. Kursen innehåller också grundläggande teknikträning och fys för att du ska kunna bli en ännu bättre hoppare.

Vi tränar på alla våra olika typer av trampoliner, samt airtrack.

Anmäl dig redan nu till vårens trampolinkurs

ESKILSTUNA

HANINGE

VÄXJÖ

 

 

 

Vuxengrupp – Trampolin

Vuxenkurs - vårens trampolinkurs Hop N PopHar du alltid drömt om att lära dig volta eller vill du styla inför dina barn? Oavsett anledning så har vi trampolinkursen för dig som är vuxen om som vill lära dig grunderna i denna roliga träningsform!

Du behöver inte några förkunskaper för att vara med.

Under kursens gång kommer du träna på allt från att landa på olika sätt på trampolinerna till att närma dig volter och andra tricks. Grundläggande gymnastikträning för att få in en bra teknik kommer även vara med på kursschemat.

Vi tränar på alla våra olika typer av trampoliner, samt airtrack.

På den här kursen kommer du också få vara delaktig och önska vad du skulle vilja lära mer av.

Anmäl dig redan nu till vårens trampolinkurs

VÄXJÖ

 

 

Så här kan det se ut på våra trampolinkurser