Under hösten kommer vi i samarbete med Studio Express erbjuda barnfotografering i våra trampolinparker.

Fotograferingen är kostnadsfri och utan köptvång. Du får en bildkod efter fotograferingen så att du i lugn och ro kan titta på fotona hemma och välja om du vill beställa.  Mer information om fotograferingen samt tidsbokning hittar du hos Studio Express. Det kommer även finnas möjlighet till drop-in men i mån av tid.

Våra parker kommer vara öppna som vanligt under fototillfällena så varför inte passa på att slå två flugor i en smäll. Både få ett fotominne samtidigt som ni får en rolig aktivitet tillsammans i familjen. Inträde till parken kommer kunna köpas som vanligt via vår hemsida eller på plats i parken.

Datum för barnfotografering

Haninge 21 oktober 13.00-19.00

Trollhättan 21 oktober 12.00-19.00

Växjö 18 november 13.00-19.00

Eskilstuna 25 november 12.00-19.00